Tipuri de Licitații

Licitație dinamică

Licitațiie de pe Bursa de Paleți sunt cel mai adesea Licitații dinamice: licitezi împotriva altor ofertanți, până când licitația se termină și poți vedea care este cea mai mare ofertă curentă, în orice moment. 

Licitație cumpără acum

Poți rezerva produsul scos la licitație imediat, prin licitarea prețului Cumpără acum. Când se realizează o ofertă cu prețul Cumpără acum, ești 100% sigur că produsul îți va fi atribuit la încheierea licitației. 

Licitație automată

Introduci cel mai mare preț pe care ești dispus să îl plătești pentru produs, iar noi vom face restul. Odată ce ai configurat licitarea automată, vei rămâne înaintea concurenței fără a fi nevoie să contra licitezi de fiecare dată. Vom licita în trepte în numele tău pentru a te menține în frunte, dar numai până la limita impusă de tine. Te vom anunța dacă cineva suprasolicită și poți decide dacă mărești limita maximă.

Licitație inversă

Este un tip de licitație care este în oglinda licitației dinamice. Licitația inversă este creată de către un client care comunică nevoile sale de produse unor diverși furnizori potențiali. Apoi, furnizorii îi fac ofertă clientului în timpul licitației.

Bursa de paleti
Logo
Resetează parola
Shopping cart