Prezentare Modul Licitații

Pe platforma Bursa de Paleți, utilizatorii care dețin cont vânzător pot organiza zilnic licitații online având ca obiect paleți de lemn, carton, plastic, în diferite stadii de uzură. Poți scoate la licitație online paleți împreună cu toate detaliile necesare pentru vânzare (informații, fotografii).

Cum particip la o licitație de paleți

Pentru a participa la licitațiile online, trebuie să îți creezi un cont pe site sau să te autentifici în cel existent. Plasarea de licitații online este rapidă, transparentă și se face în timp real.

Costuri

Serviciul anunțurilor de licitații online este gratuit pentru toți utilizatorii Bursa de Paleți. La licitațiile online, comisioanele sunt incluse, prețul afișat fiind un preț cu toate taxele incluse per licitație. Livrarea paleților este un serviciu contra cost. Serviciile de livrare și plată sunt asigurate de furnizori de servicii externi, în beneficiul utilizatorilor și în baza unor raporturi juridice separate, la care Bursa de Paleți nu este parte.

Atenție!

Bursa de Paleți nu este parte la tranzacții / vânzări / licitații. Este o platformă care permite utilizatorilor posibilitatea de a publica anunțuri de vânzare paleți, de a publica anunțuri de licitații on-line de paleți și de a facilita comunicarea transparentă între vânzător și cumpărător.

Bursa de paleti
Logo
Resetează parola
Shopping cart